Răzvan Burleanu detonează bomba! Variantă surpriză pentru postul de selecţioner. Cine îi ia locul lui Edi Iordănescu

La scurt timp după ce Edi Iordănescu a renunțat la poziția de selecționer al României, Federația Română de Fotbal a întocmit o listă cu potențiali înlocuitori ai acestuia! După Gică Hagi, următorul favorit ar fi Marius Șumudică, antrenor liber de contract, în prezent.

Managerul celor de la Farul Constanța nu a oferit, încă, un răspuns ferm în ceea ce privește potențiala colaborare cu Federația. Acesta dispune de un termen limită, valabil până la data de 16 august. Decizia nu este una tocmai ușoară. Pentru a-i ocupa locul lui Iordănescu, Hagi ar trebui să renunțe la acțiunile pe care le deține în cadrul grupării de lângă Marea Neagră.

Cine îi ia locul lui Edi Iordănescu!

În același timp, Gică Hagi se vede nevoit să găsească și un înlocuitor al său, pe banca tehnică a celor de la Farul Constanța. Un potențial tehnician eligibil pentru constănțeni ar fi Adrian Mutu.

În cazul în care „Regele” va refuza propunerea lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, atunci oficialii ar urma să-l contacteze pe Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Celelalte opțiuni ale FRF, pentru postul de selecționer al echipei naționale, ar mai fi Adrian Mutu, Cristi Chivu și Mirel Rădoi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed