Gigi Becali a dat verdictul! Anunţ clar al şefului de la FCSB. Ce este obligat să facă Elias Charalambous

Gigi Becali a dat verdictul! Anunţ clar al şefului de la FCSB. S-a aflat ce este obligat să facă Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera continuă să fie optimist, chiar dacă echipa sa are doar două puncte acumulate după 3 etape de Superliga.

Gigi Becali i-a dat ordin lui Elias Charalambous. Vrea ca FCSB să se impună în faţa celor de la Maccabi Tel Aviv şi să se califice în turul 3 preliminar al Champions League.

Gigi Becali a dat verdictul!

Gigi Becali a trecut repede peste înfrângerea din Superliga, contra celor de la Oţelul. Se gândeşte doar la returul contra celor de la Maccabi Tel Aviv. Vrea ca FCSB să treacă în următorul tur din Champions League.

„Nu e o problemă un meci, mă interesează meciul de miercuri. O să ne calificăm că de aia sunt aşa zâmbăreţ. O face Domnul. Nu avem cum să nu ne calificăm. Ei din minutul 50-60 nu mai poate să aleargă. Ei au dat un gol dintr-o greşeală a noastră aiurea. Staţi liniştiţi o să vă duc în Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Becali vrea să îi facă echipă lui Elias Charalambous. Promite noi achiziţii la FCSB, dar asta nu e tot. A continuat să-l ameninţe pe Răzvan Burleanu. Face orice pentru a scăpa de regula impusă în Superliga, cea a jucătorului U21. „O să risc, n-am ce să fac. Mai trebuie să dau ceva milioane, ce să fac. O să vedeţi că o să scot eu regula asta U21 anul ăsta, prin lege”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed