S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Scoţienii i-au decis viitorul

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Scoţienii i-au decis viitorul. Internaţionalul român nu mai are viitor la Rangers, echipă care vrea să-l vândă cât mai repede.

Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers. După un sezon slab la Alaves, s-a întors în Scoţia, dar nu mai este dorit.

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi!

Rangers vrea să-l vândă pe Ianis Hagi. asta pentru că tricolorul nu mai intră în planurile lui Philippe Clement. Se pare că tricolorul este la doar un pas să revină la Fiorentina, echipă la care a mai fost legitimat în perioada iulie 2016 – ianuarie 2018.

S-a aflat şi suma de transfer, conform spaniolilor. Dacă totul va merge conform planului, mijlocașul român va ajunge la gruparea ”viola” în schimbul a 2,5 milioane de euro. Rangers înregistrează astfel o pagubă de un milion de euro de pe urmă lui Ianis Hagi. Totuși, dacă ”Prințul” va fi vândut din nou de către Fiorentina, gruparea de pe Ibrox va primi 10% dintr-un viitor transfer.

Mai mult, se pare că Alaves, dar și Real Valladolid l-ar fi dorit pe internaţionalul român, însă Fiorentina a avut câștig de cauză. Două milioane de euro este cota de piață a jucătorului tricolor, potrivit transfermarkt.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed