Mario Camora s-a enervat în direct! Ce a spus după egalul ruşinos cu Neman: ‘Nu înțeleg cum în Europa nu este VAR’ + Promisiune înaintea meciului retur

Mario Camora s-a enervat din cauza pressing-ului slab al echipei sale la meciul de 0-0 cu Neman. Jucătorul CFR Cluj-ului speră ca lucrurile să se îndrepte în manșa retur pentru a se califica în turul trei preliminar.

CFR Cluj nu înscrie nicun gol la meciul tur preliminar din Conference League cu Neman Grodno, iar preusiunea de a trece mai departe este tot mai mare.

Mario Camora s-a enervat în direct! Ce a spus după egalul ruşinos cu Neman

Mario Camora s-a arătat dezamăgit după 0-0 cu Neman Grodno și nu înțelege ce s-a întâmplat cu echipa în prima repriză.

„Voiam să câștigăm acest meci. A fost o echipă agresivă, o echipă care face pressing. În prima repriză nu am intrat bine în joc, a fost moale, nu am avut ocazii de mișcare, echipa a fost lentă. În a doua repriză am intrat puțin mai bine, părerea mea. Am avut câteva ocazii în care puteam să înscriem, dar asta este. 

Eu nu înțeleg cum în Europa nu este VAR. Competiția asta mi se pare foarte ciudată. Dar nu e o scuză, pentru că noi nu am făcut un meci bun. Poate în ultimele 15 minute am jucat mai bine, dar nu am intrat bine deloc în joc. Bine că a fost 0-0, din păcate nu am câștigat. Sperăm ca acum să ne calificăm mai departe. 

Problema a fost ca noi nu am intrat bine în prima repriză. De obicei suntem o echipă care face presing în primele 15-20 minute, un pressing bun, dar azi nu s-a făcut. Trebuie să analizăm acest lucru. este bine că nu am pierdut, trebuie neapărat să mergem la ei și să facem o victorie”, a declarat Camora, la final de meci, în direct la DigiSport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed