Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali. FCSB nu are nicio şansă

Marius Şumudică nu dă nici o șansă roș-albaștrilor în lupta din Champions League. Echipa lui Elias Charalambous nu are jucătorii necesari să se bată în astfel de competiți, iar acest lucru s-a văzut marți.

FCSB a remizat în manșa tur din turul doi preliminat UEFA Champions League cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali

După ce a analizat această partidă Marius Șumudică este convins că speranțele lui Gigi Becali de a se califica în cupele europene se vor nărui.

Tehnicianul consideră că Adrian Șut și Mihai Lixandru nu sunt jucători de Champions League, și mai mult de atât, la echipă nu există un atacant destul de bun.

„Nu are atacant pentru a se califica în Champions League. Nu ai cum să te califici cu mijlocașii aceștia în viața ta. Eu îți spun corect. Ce să mai… stăm să ne ascundem?
Tu ca să te califici Champions League nu poți cu astfel de mijlocași, nu au forță, nimic. Șut e în cădere mare. Eu am vorbit foarte frumos de el când m-au sunat cei de la Trabzonspor acum un an când erau interesați de el.

M-au întrebat care este părerea mea și am vorbit frumos de el, pentru că îmi plăcea cum juca. Marca, dădea șut de la distanță și era foarte util. A ajuns între timp și la echipa națională.

Dar acum e în cădere mare față de anul trecut. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Lixandru e un băiat OK, dar nu este de nivelul Champions League. Nu ai cum să joci cu Șut și Lixandru în momentul de față acolo.

Ne uităm doar că nu au atacant? Hai să fim corecți. În momentul de față FCSB este echipă de Champions League? Îmi aduc aminte când eram la CFR Cluj și am jucat cu Young Boys. Ne-au dat cu terenul în cap. Aveau o echipă foarte bună”, a declarat, la fanatik.ro, Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed