Răzvan Lucescu s-a enervat cumplit! Mesaj dur pentru jucători după primul meci din Champions League. Ce l-a scos din sărite pe antrenorul lui PAOK Salonic

PAOK s-a impus în duelul direct cu Borac Banja Luka, scor final 3-2, în cadrul turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor! Răzvan Lucescu a analizat jocul prestat de către echipa sa și, deși grecii au ieșit învingători, românul a găsit un motiv de nemulțumire.

Antrenorul, care a reușit să-și treacă în cont două titluri obținute alături de PAOK Salonic, și-ar fi dorit ca elevii săi să înregistreze o diferență mai mare la scor. Răzvan Lucescu crede că trebuie să revizuiască anumite aspecte în vestiar.

Răzvan Lucescu s-a enervat cumplit!

„Primul meci oficial ne-a adus şi prima victorie, dar va trebui să muncim asupra multor aspecte. Am câştigat şi lucrurile merg unde vrem noi. Când este un ritm scăzut, nu avem intensitatea pe care ne-o dorim. Avem nevoie de incredere în sine. Dacă aveam mai multă răbdare, nu am fi comis acele greşeli.

E important că mai mulţi jucători au primit minute în repriza a doua, dar trebuie să lucrăm la intensitate şi la încredere. Dar victoria e cea mai importantă şi va trebui să reparăm repede nişte lucruri pentru a ne califica mai departe.

Am marcat trei goluri, dar am mai avut şi alte cel puţin trei ocazii mari de a marca. Trebuia să mai înscriem măcar încă un gol. Adversarul nu ne-a ameninţat prea mult, dar noi am făcut multe greşeli. Victoria ne va ajuta să gestionăm mai bine meciul retur!”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed