Jucătorul dat afară de Neil Lennon! Antrenorul de la Rapid nu mai avea nevoie de el. A fost prezentat deja la noua echipă

Jucătorul dat afară de Neil Lennon! Antrenorul de la Rapid nu mai avea nevoie de el. A fost prezentat deja la noua echipă. Fotbalistul n-a apucat să evolueze prea mult la echipa giuleşteană şi a fost, din nou împrumutat.

Neil Lennon face curăţenie la Rapid. L-a trecut pe linie moartă pe Cristi Săpunaru şi a mai renunţat la un jucător.

Jucătorul dat afară de Neil Lennon!

Neil Lennon a renunţat la Alexandru Stan. După ce în partea a doua a sezonului trecut a evoluat sub formă de împrumut la CS Mioveni, Alexandru Stan a fost cedat din nou de gruparea din Giulești.

Alexandru Stan va evolua în stagiunea 2024/2025 la Gloria Buzău, nou-promovată în Superliga, sub formă de împrumut. ”Atacantul nostru Alex Stan (18) a fost împrumutat până la finalul actualului sezon la Gloria Buzău.

Alex va fi coleg cu trei foști jucători ai Rapidului, Dragoș Grigore, Alex Dandea și Daniel Benzar. Multă baftă, Alex!”, a transmis Rapid, pe Facebook.

Alexandru Stan s-a transferat la Gloria Buzău în ziua în care gruparea din Crâng a perfectat și mutarea lui Ion Gheorghe (24 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed