Joyskim Dawa face dezvăluirea nopţii! Ce a spus după meciul cu Maccabi Tel Aviv: ‘Mă bucur că returul este în Ungaria’ + Mesaj clar pentru suporterii de la FCSB

Joyskim Dawa rupe tăcerea după golul marcat care o ține pe FCSB în joc. Fundașul central se bucură de reușită și de faptul să meciul retur cu Maccabi Tel-Aviv se va disputa în Budapesta.

Joyskim Dawa a reușit să readucă egalitatea în partida de marți seara, la 5 minute după ce Biton a deschis tabela de marcat.

Joyskim Dawa face dezvăluirea nopţii! Ce a spus după meciul cu Maccabi Tel Aviv

Fundașul central este mulțumit de prestațiile de care echipa a dat dovadă în această seară și speră că atmosfera din returul cu Maccabi Tel-Aviv să fie la fel de minunată, mai ales că în Ungaria sunt mulți români.

„A fost un test important pentru noi. Am avut multe ocazii de a marca, dar am avut în față un adversar bun, căruia îi place să aibă mingea, la fel ca noi. Au jucat bine în prima repriză, însă noi am stat foarte bine din punct de vedere tactic.

Eu consider că am făcut un meci foarte, foarte bun. Acum, să vedem returul. La retur va fi un test mare pentru noi. Azi meritam să câștigăm. Am avut prea multe, prea multe ocazii azi!

Sunt foarte mulțumit de cum s-a prezentat azi echipa. Mă bucur că meciul retur e în Ungaria, știu că sunt mulți români acolo, iar Steaua (n.r – FCSB) are fani în toată lumea. Sunt sută la sută convins că vor merge acolo și ne vor susține. Le mulțumesc și suporterilor care au venit azi”, a declarat, pentru prosport.ro, Joyskim Dawa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed