Răzvan Marin, aproape de mutarea carierei! Tricolorul pleacă din Serie A. Echipele care îl vor pe mijlocas

Răzvan Marin are toate șansele să plece din Serie A. Jurnaliștii italieni au aflat motivul pentru care oficialii de la Cagliari i-au prelungit tricolorului înțelegerea pe încă două sezoane.

Răzvan Marin a jucat timp de 2 ani de zile la Empoli, sub formă de împrumut, iar în această vară s-a întors la Cagliari, echipă cu care mai are contract până în vara lui 2026.

Răzvan Marin, aproape de mutarea carierei!

Asta după ce oficialii clubului au decis să îi prelungească contractul imediat cum a ajuns înapoi. Motivul, ofertele primite în urma participării la EURO 2024 cu echip națională a României.

Se pare că Marin ar fi foarte dorin în Premier League, iar Cagliari l-ar fi putut pierde gratis în iarnă, potrivit Calcio Mercato.

Această mișcare, prelungirea contractului, a fost făcută pentru ca oficialii clubului să profite pe urma jucătorului. Însă rămâne de văzut dacă clubul din Anglia mai dorește să îl ia pe Răzvan Marin pe bani.

”Jucătorul și clubul continuă să primească oferte din străinătate, în special din Premier League, și au decis să se așeze la masă pentru a lua împreună cea mai bună decizie”, anunță italienii.

Marin este cotat la 3,5 milioane de euro. Cagliari l-a cumpărat pe jucător de la Ajax, în vara anului 2021, în schimbul a 10 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed