S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous! Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul celor de la FCSB. Marius Şumudică a confirmat

Jucătorul celor de la FCSB cu care Elias Charalambous poate să se bată în cupele euripene. Marius Şumudică a spus clar, este unul dintre cei mai buni fundași dreapta pe care Superliga îi are.

Nana Antwi a fost transferat la FCSB în iarnă, iar o perioadă de timp a fost foarte criticat din cauza prestațiilor slabe.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous!

Acum, o schimbare se vede, una majoră, după părerea lui Florin Vulturar și Marius Șumudică. Fundașul a avut nevoie de un timp de acomodare, schimbarea campionatului nu este unul tocmai ușor. Însă, acum, Elias Charalambous îl poate folosi fără probleme în cupele europene.

„Toată lumea l-a făcut praf. Toată lumea care nu înțelegea. Acum, încet-încet, nici acum nu e la 100%. 60-70% e acum. Nu e ușor să vii într-un alt campionat, alt mediu, să te acomodezi în două luni de zile.

Are nevoie de adaptare, să cunoască clubul, colegii. Chemați-l pe Șumi, el va poate explica cel mai bine. Eu zic că încă nu e la 100%”, a spus Florin Vulturar. la fanatik.ro.

Marius Șumudică: „E unul dintre cei mai buni fundași dreapta”

„Eu n-am înțeles schimbarea. Scoate-l în minutul 50-60 dacă vrei să îl odihnești pentru Maccabi. Nu îl scoți în minutul 75-80 și îl bagi pe Crețu. După care, vine Crețu care face două greșeli impardonabile.

Acea pasă spre portar, foarte ușoară, iese Târnovanu și degajează. A doua, n-ai voie de acolo să îi dai terenul extremei. Să te așezi și să îl ataci prin exterior, după vine centrarea și execuția impecabilă. Capacitate mare de efort, face bandă, potențial..

E unul dintre cei mai buni fundași dreapta. Din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni. Uitați-vă la golul pe care-l marchează Craiova ieri, Vlădoiu. Foarte bun de bandă dreapta”, a spus Marius Șumudică, în cadrul aceleași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed