Final de drum pentru Horațiu Moldovan! Decizia de ultimă oră a portarului naţionalei. Nu mai are viitor la Atletico Madrid

Final de drum pentru internaționalul român, Horațiu Moldovan! Portarul naționalei a luat o decizie de ultimă oră în ceea ce privește viitorul său în poarta spaniolilor de la Atletico Madrid.

Horațiu Moldovan a plecat de la Rapid la Atletico Madrid acolo unde spera că va atinge apogeul carierei sale. Lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit, portarul fiind nevoit să accepte postul de rezervă.

Final de drum pentru Horațiu Moldovan!

Mutarea nu a fost cu noroc pentru portar, care odată cu acest transfer a pierdut și postul de titular din poarta naționalei României.

„Portarul român Horațiu Moldovan, 26 de ani, pare hotărât să părăsească Atletico de Madrid.

Acesta a revenit la echipă pe 23 iulie, după un Campionat European în care nu a prins niciun minut, deși în preliminarii a fost titular în poarta României.

Această experiență a consolidat decizia, deja luată, de a părăsi Madridul, unde a sosit în urmă cu doar șase luni fără a juca niciun meci oficial.

Acum, pentru Moldovan, este timpul să ia o decizie cu privire la viitorul său. Multe echipe par interesate de el, atât din Spania, cât și din străinătate. Celtic Glasgow, Hamburg, Ferencvaros, Al Ahed și Damac (din Arabia Saudită), Rayo Vallecano, Valladolid și Getafe (din Spania). Dintre acestea, oferta lui Rayo pare a fi cea mai promițătoare.”

Unde va pleca Moldovan?

”În caz că plecarea lui Moldovan va deveni oficială, clubul va trebui să îi găsească un înlocuitor pe măsură. În prezent, Atletico Madrid solicită 2,5 milioane de euro pentru transferul portarului. (care a fost achiziționat în urmă cu șase luni de la Rapid București pentru 800.000 de euro).

După ce s-a zvonit că portarul dorește să plece, au apărut deja nume de posibili înlocuitori. Printre aceștia se numără David Soria (Getafe), tânărul portar turc Mert Furkan Bayram și veteranul portar argentinian de la PSV, Walter Benitez”, au scris cei de la Sportmagazine.

Horațiu Moldovan, Potrivit site-urilor de specialitate, cota de piață a lui Moldovan este de 2,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed