S-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Echipa unde îşi va continua cariera. Rangers nu îl mai vrea pe tricolor

S-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Echipa unde îşi va continua cariera. Rangers nu îl mai vrea pe tricolor. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre jucătorul care a făcut un EURO 2024 foarte bun.

Ianis Hagi nu mai e dorit la Rangers şi pleacă de la scoţieni. Asta după ce a fost împrumutat sezonul trecut la Alaves.

S-a decis viitorul lui Ianis Hagi!

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă. Internaţionalul român este aproape de a reveni în Serie A. Tricolorul s-a înţeles cu Fiorentina, echipă unde a mai fost legitimat în perioada 2016 – 2018. Rangers vrea pentru Ianis suma plătită în 2020 la Genk, 3.500.000 de euro.

„Este de așteptat ca playmakerul român Ianis Hagi să plece de pe Ibrox fără să mai revină la club, pentru pregătirea dinaintea sezonului. După ce a petrecut un an în Spania, la Alaves, sub formă de împrumut, el s-ar fi înțeles cu Fiorentina.

Rămâne de văzut dacă italienii vor plăti suma cerută de Rangers, 3 milioane de lire sterline (n.r. 3,5 milioane de euro), dar interesul este unul clar. Dacă totul va merge conform planului, Rangers va încasa pentru Ianis Hagi suma plătită în 2020 celor de la Genk”, anunţă rangersnews.uk.

Italienii au reacţionat imediat. Aa dezvăluit salariul pe care îl va încasa românul la Fiorentina, conform fiorentinanews.com. „Născut în 1998, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția, după ce s-a înțeles deja cu Fiorentina pentru un salariu de 1 milion de euro pe sezon.

Prețul fotbalistului se ridică la 3,5 milioane de euro, iar mutarea nu a fost confirmată oficial, deocamdată. Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța și fostul agent al lui Ianis Hagi, ar avea un rol important în negocierile secrete”, spun italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed