Israelienii se tem de FCSB! Ce a spus antrenorul celor de la Maccabi înaintea meciului. Dezvăluiri despre vedeta echipei

Antrenorul celor de la Maccabi Tel Aviv a spus clar la ce se așteaptă în meciul de marți cu FCSB. Zarko Lazetic a dezvăluit că se poate baza pe vedeta echipei, chiar dacă acest nu a făcut toată pregătirea alături de colegii săi în această vară.

FCSB va juca în turul doi preliminar cu Maccabi Tel Aviv. Manșa tur va avea loc marți, 23 iulie, în Ghencea, de la ora 20:30.

Israelienii se tem de FCSB! Ce a spus antrenorul celor de la Maccabi înaintea meciului

Înaintea meciului direct, antrenorul echipei adverse a prefațat partida într-o conferință de presă. Zarko Lazetic a devăluit că are un mare respect pentru istoria clubului roș-albastru, însă speră să câștige meciul de marți.

„Mă simt bine, sunt încântat că jucăm în Champions League cu un așa club, cu o mare istorie. Nu ne gândim la jucătorii care nu sunt cu noi. Jucătorii mei sunt dedicați. Suntem pregătiți. Știu ce am văzut la antrenamente.

Milson e cu noi, este în echipă. Mâine vom vedea care va fi situația lui. Suntem 100% pregătiți. Dacă nu vom arăta ca o echipă, înseamnă că nu suntem pregătiți. Fotbalul este impredictibil. Ne vom face jocul nostru. Nu sunt aici să comentez unele lucruri, ci să vorbesc despre fotbal.

Respectăm foarte mult Steaua (n.r. FCSB), dar vom încerca să câștigăm meciul. Normal că vrem să câștigăm. Cred în spiritul de echipă și în ce vom face împreună.

Nu cred că un singur jucător poate face diferența. Sunt sigur că ei (n.r. cei de la FCSB) sunt pregătiți pentru acest meci. Au o organizare bună, au mulți jucători periculoși. Nu putem spune ceva rău despre ei. Noi am jucat un singur meci”, a spus Zarko Lazetic, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed