Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutarea oficială anunţată de şeful de la FCSB. Vedeta lui Adrian Mititelu, oficial la echipa campioană

Gigi Becali a primit ok-ul pentru noul jucător. Vedeta lui Adrian Mititelu a trecut toate testele medicale cerute de latifundiarul din Pipera și urmează să fie prezentat oficial la echipa care a plătit 300 de mii de euro pentru transfer.

William Baeten este oficial jucătorul campioanei României. Oltenii și-au păstrat însă 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Vedeta lui Adrian Mititelu, oficial la echipa campioană

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul belgian a trecut testele medicale și urmează să fie prezentat la echipă.

„Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul.

S-a rezolvat și problema cu Baeten. Gata, acum totul e ok. Am văzut că luase o poziție și Mititelu, dar nu mai e nicio problemă cu jucătorul…Uitați de subiectul cu Baeten”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

La FCU Craiova, William Baeten a fost legitimat din 2020, până în 2024, iar în 4 ani a reușit să joace în 122 de partide, unde a marcat de 20 de ori și a oferit 10 pase decisive. Oltenii dețin 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Cota de piață a mijlocașului, potrivit site-urilor de specialitate, este de 550 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed