Final de drum pentru Simona Halep?! Anunţ devastator al americanilor pentru campioana noastră. Nu mai are nicio şansă

Final de drum pentru Simona Halep?! Anunţ devastator al americanilor pentru campioana noastră. Nu mai are nicio şansă. După ce şi-a dovedit nevinovăţia în cazul de dopaj, românca a revenit în circuitul WTA.

Nu a fost însă o revenire cum îşi dorea Simona Halep. Din martie şi până acum fostul lider mondial a disputat doar două meciuri.

Final de drum pentru Simona Halep?!

Simona Halep a fost chinuită de mai multe accidentări. Zilele trecute, românca a transmis un mesaj dureros. Spune că se chinuie încă din cauza accidentărilor. Halep susține că are probleme la genunchi, iar revenirea sa pe teren va fi amânată.

Presa americană a interpretat acest mesaj într-o notă clară. Prezența româncei la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului este incertă, conform tennisuptodate.com.

”Aceste comentarii înseamnă că participarea Simonei Halep la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, este foarte puțin probabilă. Evenimentul va avea loc între 26 august și 8 septembrie, iar jucători de top din toată lumea își vor arăta talentul la New York și vor încerca să câștige marele premiu.

Dacă acest lucru se va întâmpla, Simona Halep va rata al optulea Grand Slam din ultimii doi ani. Ultima oară, Halep a fost prezentă la ediția din 2022 a US Open, unde a fost elminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Halep a trecut printr-un proces dificil, după ce a fost testată pozitiv că a utilizat substanțe interzise în timpul US Open. A primit o suspendare de patru ani, dar a scăpat de ea după ce a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. A revenit pe teren cu câteva luni în urmă, dar a reușit să joace doar două meciuri la cel mai înalt nivel”, spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed