Vestea momentului despre vedeta lui Gică Hagi! Decizie de ultimă oră a celor de la Fiorentina. Este răsturnare totală de situaţie

Vedeta lui Gică Hagi a făcut senzație în cantonamentul echipei din Italia. După un gol și un assist, oficialii clubului au decis care este soarta lui Louis Munteanu, cel puțin pentru o scurtă perioadă.

După două meciuri de pregătire, pe care le-a disputat în Italia, Louis Munteanu a reușit un gol și un assist.

Vestea momentului despre vedeta lui Gică Hagi! Decizie de ultimă oră a celor de la Fiorentina

Acest lucru i-a făcut pe oficialii de la Fiorentina să îl treacă pe atacant în lotul echipei pentru cantonamentul de pregătire pe care îl vor disputa în Regat, acolo unde vor juca 5 meciuri amicale.

Mai mult de atât, jurnalistul Giampaolo Marcini este de părere că Munteanu este un jucător de valoare la care se poate lucra.

”Cred că putem lucra la Munteanu. Are fizic bun, are șut, are personalitate. Mi-au plăcut și Amatucci și Fortini (n.r – alți doi tineri din lotul Fiorentinei).

Poate că nu toți vor exploda, însă tinerii sunt un aspect important, mai ales că Palladino a părut să nu țină cont atât de mult de cartea de vizită a jucătorilor”, a spus jurnalistul Giampaolo Marcini, citat de Viola News.

Bolton, Preston, Hull City, Montpellier și Grosseto, sunt cele 5 formații cu care Fiorentina va disputa amicalele din Marea Britanie.

Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro. Atacantul este legitimat la Fiorentina până în vara anului 2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed