Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi! Cuvinte dure după ce echipa sa a fost egalată la ultima fază: ‘Suntem supăraţi’ + Mesaj pentru patronul Neluţu Varga

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi! Cuvinte dure după ce echipa sa a fost egalată la ultima fază. CFR Cluj a condus de două ori în Giuleşti, dar a pierdut două puncte mari în minutul 96, scor 2-2.

Dan Petrescu era extrem de supărat după meciul cu Rapid. Nu-şi explică de ce echipa sa a primit 4 goluri în 2 meciuri. Nu l-a iertat nici pe Michael, cel care a pierdut mingea din care a ieşit ultimul gol al celor de la Rapid.

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi!

„Suntem supăraţi. Când conduci. Gol prea uşor. Echipa a jucat bine. Degeaba joci dacă iei gol în minutul 96. Îmi pare rău pentru băieţi. Sunt două puncte mari pierdute. Am luat 4 goluri în 2 meciuri. E mult. E clar că ceva nu a mers. Nu am avut fundaş central pe bancă. Dacă aveam o soluţie poate reuşeam să închdiem meciul.

Michael la golul lor a greşit. A pierdut mingea şi de acolo a ieşit golul. Dacă era mai inspirat nu luam acel gol”, a tunat Dan Petrescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dan Petrescu nu s-a oprit aici. I-a dat un mesaj clar şi patronului Neluţu Varga. Îşi mai doreşte jucători. „Nu ştiu care e situaţia lui Louis Munteanu. Sper să mai găsim jucători să ne întărim. Am vrut să-l ţin pe Manea, dar el a vrut să plece. A fost un jucător exemplar pentru CFR Cluj”, a mai spus Petrescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed