S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Costel Gâlcă şi jucător. O nouă versiune a scandalului

S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Costel Gâlcă şi jucător. O nouă versiune a scandalului. Patronul celor de la CSU Craiova, Mihai Rotaru a spus clar. Este răsturnare totală de situaţie.

Se pare că scandalul dintre Alexandru Mitriţă şi Costel Gâlcă nu ar fi existat. Mai mult, Mihai Rotaru spune că jucătorul care înjură pleacă de urgenţă de la echipă, indiferen de numele acestuia.

S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă!

Costel Gâlcă l-a lăsat rezervă pe Alexandru Mitriţă la duelul cu Hermannstadt, din prima etapă de Superliga. S-a spus că jucătorul ar fi avut un conflict major cu membrii ai staff-ului. De aceea, Gâlcă nu l-ar fi folosit titular.

Conflictul a fost negat atât de antrenorul Craiovei, cât și de fotbalistul în cauză. Mitriță a susținut că inclusiv el poate fi rezervă fără niciun fel de problemă și că totul trebuie să se învârtă doar în jurul binelui echipei.

Şi patronul Mihai Rotaru a negat conflictul dintre cei doi, conform digisport.ro. ”Dacă joacă sau nu Mitriță cu UTA, habar n-am, dar e în lot. Nu cunosc primul 11. Vedeți că niciodată la Craiova un fotbalist n-a înjurat un membru al staffului. Acolo a fost o poveste care n-are nicio legătură cu realitatea.

Ne-a făcut numai rău. Nu s-a întâmplat ce s-a scris, nu mai vorbim că au fost patru ziare care fiecare a avut opinia lui. S-a scris ba că s-a supărat că a fost schimbat, ba că n-a jucat destul. Ba că a fost în Antalya, ba că în țară.

Nimic din ce a fost acolo n-a fost real. Fotbalul e un sport de contact. Înjurături sau lipsă de respect, nu contează cine este, zboară”, a declarat Rotaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed