Final de drum pentru Simona Halep?! Probleme mari pentru româncă. Fostul lider mondial tocmai a făcut anunţul

Final de drum pentru Simona Halep?! Probleme mari pentru româncă. Fostul lider mondial tocmai a făcut anunţul. Accidentările nu îi dau pace campioanei noastre care nu ştie când va reveni.

Simona Halep face dezvăluirea momentului. Sportiva noastră a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are.

Final de drum pentru Simona Halep?!

Simona Halep a jucat doar două meciuri după ce şi-a dovedit nevinovăţia la TAS. Speră să revină cât mai repede în circuit, dar are probleme de sănătate. Românca a evidențiat că se luptă de câteva luni cu o accidentare la genunchi. Vrea să își acorde timpul necesar pentru recuperare. Dezvăluirea a fost făcută într-o postare publicată pe Instagram.

Simona Halep a ratat două turnee de Mare Șlem de la revenirea în circuit. Este vorba despre Roland Garros și Wimbledon.

”Salut tuturor,

Am vrut să ofer o mică actualizare privind starea mea de sănătate, deoarece am fost departe de teren în ultima vreme. Nu e cea mai bună veste, dar am vrut să vă împărtășesc.

De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. E o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și a fost una greu de gestionat, durerea persistând.

A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere mental și emoțional pentru mine și, pe lângă asta, lupta fizică nu ajută cu siguranță. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc cu durere. Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o mașinărie, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să mă recuperez din tot ceea ce am trecut.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Vă voi ține la curent și, ca întotdeauna, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru permanent. Sper să revin pe teren cât de curând”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed