Gigi Becali, făcut praf în direct! Ultima decizie a şefului de la FCSB l-a şocat pe Sorin Cârţu. L-a ironizat în direct pe latifundiarul din Pipera

Sorin Cârţu nu are o părere bună despre schimbările tactice pe care Gigi Becali vrea să le facă la FCSB. Fostul președinte a celor de la CSU Craiova îl avertizează pe latifundiarul din Pipera să nu facă aceeași greșeală.

FCSB a remizat în prima partidă din acest sezon, cu Universitatea Cluj, 1-1, iar din cauza acestui lucru, Gigi Becali a anunțat că va aborda alte metode tactice.

Ultima decizie a lui Gigi Becali, contestată de Sorin Cârţu

Una dintre schimbările anunțate de Gigi Becali este punerea lui Alexandru Băluță pe postul de fundaș lateral, ceea ce Sorin Cârțu nu îi sugerează să facă.

„Nu știu. E un post care are anumite caracteristici. El e cam mic, va fi greu pe centrările lungi. La asta chiar nu m-am gândit.

Eu, când am fost la Steaua, la un moment dat îl voiam pe Bănel. Pe Bănel am vrut să îl fac fundaș dreapta. Aveam momente în care îmi doream să risc mai mult și scoteam fundașul dreapta și îl băgam pe Bănel. Îl foloseam în ofensivă pentru a forța atacul.

Nu știu. Cu Băluță chiar nu știu. M-ați blocat absolut. Viziunea mea de antrenor nu s-a gândit la asta”, a spus, la fanatik.ro, Sorin Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed