Aroganţă incredibilă a lui Gigi Becali! Anunţul făcut de şeful de la FCSB. Când va reveni pe stadion

Gigi Becali nu a mers la stadion o perioadă lungă de timp. A fost totuși alături de echipa sa la meciul cu CFR Cluj din sezonul trecut, atunci când jucătorii lui Elias Charalambous au sărbătorit câștigarea titlului după o pauză de 9 ani.

FCSB va juca în al doilea tur preliminat din UEFA Champions League cu Maccabi Tel Aviv, dar patronul echipei nu are de gând să meargă la meci. Becali a anunțat când va fi, din nou, prezent în lojă.

Gigi Becali a anunțat când va reveni pe stadion

Gigi Becali a trasat un obiectiv clar echipei sale. Calificarea în grupele Champions League. FCSB a trecut de Virtus și va juca în turul doi preliminar cu Maccabi Tel Aviv. Patronul echipei a transmis că aree de gând să meargă la stadion, doar dacă echipa sa va juca în grupe și nu va avea emoții.

”Doar în grupele (n.r. în faza ligii) Champions League mai vin la stadion. Mă duc ca la teatru. Mă duc în grupe, n-am emoţii, bine e o emoţie că e vorba despre 3 milioane, dar banii nu-mi produc emoţii. Calificările îmi provoacă emoţii. 3 milioane nu e o sumă care să-mi producă emoţii”, a spus Gigi Becali, la primasport.ro.

FCSB şi Maccabi Tel Aviv vor juca manșa tur marţi, pe 23 iulie, de la ora 20.00, în Ghencea. Returul este programat o săptămână mai târziu, în Ungaria, la Budapesta.

„Maccabi joacă aproape mereu în sistemul 4-3-3. Aceasta va fi și strategia pe viitor cel mai probabil, chiar dacă a schimbat antrenorul. Această modificare de pe banca tehnică nu se va resimți, fiind un club foarte bine organizat, cu planuri clare. Totul e posibil cu FCSB. Suntem la începutul unui nou sezon, depinde cine se va calibra mai repede.

Va fi o luptă extrem de interesantă din punct de vedere tactic.”, a declarat israelianul Ronny Levi, fostul antrenor al celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed