Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Cu cine se va duela CSU Craiova în turul 2 preliminar. Surpriză de proporţii în competiţie

Echipa lui Costel Gâlcă și-a aflat adversara din turul 2 preliminar. CSU Craiova se va duela cu vicecampioana Sloveniei după ce nu a reușit să se împună în fața bulgarilor de la Botev Plovdiv.

Slovacii au pierdut în manșa tur cu scorul de 1-2 în fața bulgarilor, iar în retur au scor un egal, 2-2. Lucru care i-a trimis direct în turul 2 preliminar al Conferece League, acolo unde o va întâlni pe CSU Craiova.

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Cu cine se va duela CSU Craiova în turul 2 preliminar

Manșa tur dintre Maribor și CSU Craiova este programată pe 25 iulie, în Slovenia, iar pe 1 august oltenii vor juca returul acasă, pe Ion Oblemenco.

NK Maribor este vicecampioana Sloveniei, care de-a lungul istoriei sale a reușit să obțină titlul de campioană de 16 ori.

În sezonul trecut Maribor a terminat tot pe locul 2, iar în Conference League a ajuns doar până în turul trei preliminar. Slovenii nu au reușit să treacă de Fenerbahce, scor general 1-6.

În sezonul 2022/2023, Maribor a întâlnit-o pe CFR Cluj, în play-off-ul Conference League. Pe atunci, clujenii s-au impus în fața loc cu scorul de 1-0 (la general).

Lotul condus de Ante Simundza, are o valoare de 10 milioane de euro, în timp cel a lui Costel Gâlcă, potrivit site-urilor de specialitate, este cotat la 22.33 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed