Elias Charalambous rupe tăcerea! Anunţ clar înaintea meciului. Cum va arăta FCSB în următorul meci de Superliga

Antrenorul campioanei, Elias Charalambous a făcut un anunț clar înaintea meciului cu nou-promovata, Unirea Slobozia. Cum va arăta FCSB în următorul meci de Superliga. Cipriotul nu neglijează campionatul.

Echipa antrenată de Elias Charalambous va da piept în etapa a doua din Superliga, cu Unirea Slobozia. Acesta este conștient de dificultatea partidei și de faptul că adversarii pot pune probleme elevilor săi. În prima etapă, nou-promovata a învins Farul Constanța.

Elias Charalambous a făcut un anunț!

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului următor, tehnicianul campioanei a vorbit despre partida cu echipa lui Adrian Mihalcea. Duelul dintre Unirea Slobozia și FCSB se va juca la Clinceni, pe data de 19 iulie, de la ora 22:00.

Cipriotul a transmis că FCSB nu are o adversară deloc slabă, dacă ne uităm în urmă, la victoria cu Farul, în prima etapă a sezonului.

Antrenorul roș-albaștrilor a spus că jucătorii săi vor juca la cote maxime pentru a obține cele 3 puncte și că va utiliza cel mai bun „prim 11”.

„Este al 2-lea meci în ligă, cu o echipă care e nou promovată. Au arătat că sunt foarte competitivi. Nu e ușor să o învingi pe Farul în deplasare. Trebuie să avem o prestație de top și să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care așteaptă, care joacă foarte bine pe contra-atac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, știm că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri ușoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect.

Nu voi odihni pe nimeni mâine, vom juca cu cel mai bun prim 11″, a spus Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed