S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous! Mihai Stoica a spus clar. Ce se întâmplă, de fapt, cu William Baeten

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous! Președintele echipei, Mihai Stoica a spus ce se întâmplă, de fapt, cu William Baeten, jucătorul venit recent de la FCU Craiova.

În echipa antrenată de Elias Charalambous a fost prezentat un nou jucător. Este vorba despre William Baeten, mijlocașul în vârstă de 27 de ani, care a evoluat la FCU Craiova. Belgianul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai trupei din Bănie.

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous!

Mihai Stoica a lămurit situaţia actuală a belgianului William Baeten. După ce Gigi Becali a avut anumite suspiciuni cu privire la condiţia fizică a jucătorului, MM l-a liniștit. Baeten a fost prezentat oficial la FCSB şi ar putea debuta chiar în runda următoare, din Superliga. Campioana va da piept cu nou-promovata Unirea Slobozia, vineri, de la ora 22:00.

Președintele roș-albaștrilor i-a asigurat pe oficialii clubului că examenele medicale ale lui mijlocașului au avut rezultate perfecte, jucătorul fiind apt de joc.

„S-a semnat contractul, Baeten e jucătorul nostru. Detaliile sunt confidențiale. Controlul clinic a ieșit perfect. Asta e tot ce pot spune. Există o scară a durerii.
Controlul clinic înseamnă manevrele pe care doctorul le face jucătorilor să vadă cât de grave sunt anumite probleme. Noi facem un control amănunțit. La scara durerii stă foarte bine, poate să joace, e totul bine„, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit!

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu a dezvăluit ce pact a făcut William Baeten cu FCSB fără să știe nimeni. Acesta a transmis că belgianul se înţelesese deja cu oficialii roş-albaştrilor pentru un transfer.

Baeten şi-a dorit să semneze cu FCSB, motiv pentru care nu a acceptat oferta celor de la CFR Cluj.

„Din ce am înțeles, el avea o înțelegere cu cei de la FCSB să nu meargă la un alt club. Cred că i-a surâs să meargă la FCSB, a refuzat și CFR, și să meargă la alte echipe. Asta cred, nu am dovadă. El trebuia să meargă undeva, că nu poate juca în Liga a 2-a.

Am avut oferta de 1.200.000 de euro din Cehia anul trecut pentru Baeten și am refuzat.

Dacă juca Baeten la FCSB, se vindea pe 3-4 milioane pe puțin. E o treaptă mai sus. Baeten va fi unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed