Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Anunţ clar despre vedeta lui Elias Charalambous. Antrenorul surprinde pe toată lumea

Marius Şumudică s-a dezlănţuit și a vorbit despre jucătorul care l-a impresionat! Acesta și-a spus părerea despre vedeta lui Elias Charalambous. Antrenorul a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a disputat patru partide oficiale în această vară și a făcut un singur pas greșit. Marius Șumudică a urmărit meciurile celor de la FCSB și a remarcat un jucător. Este vorba despre Syiabonga Ngezana.

Marius Șumudică, impresionat de vedeta lui Elias Charalambous!

Campioana României a început cu dreptul în primul tur preliminar din Champions League, unde s-a impus cu 11-1 la general în fața celor de la Virtus. Roș-albaștrii au cucerit și Supercupa, după 3-0 cu Corvinul Hunedoara.

În primul meci din noul sezon al Superligii, FCSB nu a reușit decât un rezultat de egalitate cu U Cluj, scor 1-1. Marius Șumudică, antrenor liber de contract, a urmărit meciurile celor de la FCSB și s-a declarat impresionat de evoluția lui Syiabonga Ngezana, după duelul cu ”Șepcile Roșii”.

”Ngezana e bun. M-am uitat (n.r.- la meciul FCSB – U Cluj). A recuperat o minge în lateral fără fault. Tot adversarul era cel care îl ținea. A atacat fără să facă fault. Foarte inteligent. Pentru mine este cel mai bun fundaș din prima ligă la ora actuală”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik.

Conform presei din Azerbaijan, Ngezana poate pleca în această vară de la FCSB. Sud-africanul este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai campioanei României.

Zvonurile potrivit cărora mai multe formații îl au în vizor, au fost confirmate și de patronul echipei, Gigi Becali. Acesta a vorbit despre interesul a două echipe, Lorient și o grupare din Turcia.
Și cei de la Neftchi Baku au fost interesați de jucător, dar suma de 7 milioane de euro cerută de finanțator a fost una prea mare.

Potrivit jurnaliștilor de la sportinfo.az, ”Neftchi nu a refuzat transferul fundașului de la FCSB, Siyabonga Ngezana. Editorul nostru a fost informat despre acest lucru de la club.

În plus, informația potrivit căreia clubul din România vrea 7 milioane de euro nu reflectă adevărul. În prezent, se poartă negocieri intense pentru transferul legionarului african. E adevărat că, dacă afacerea se va materializa, românii vor obține profit. Cu toate acestea, suma va fi mult mai mică de 7 milioane”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed