Mutarea verii pentru Dan Petrescu! Vedeta lui Gică Hagi vine la CFR Cluj. Dezvăluiri de ultimă oră din Gruia

Dan Petrescu, actualul antrenor al celor de la CFR Cluj, își dorește cu ardoare să materializeze transferul lui Louis Munteanu, atacantul în vârstă de 22 de ani, legitimat la Fiorentina!

CFR Cluj ar fi ajuns la un acord de principiu cu italienii, în ceea ce privește transferul internaționalului român. Cristi Balaj a dezvăluit, însă, faptul că oficialii grupării din Serie A ar vrea să îl împrumute pe Louis Munteanu într-un campionat mult mai puternic decât Superliga.

Vedeta lui Gică Hagi vine la CFR Cluj!

„Dan Petrescu îl dorește pe Louis Munteanu. Există și varianta ca Fiorentina să dorească să îl păstreze. Sau există pericolul ca Fiorentina să vrea ca Munteanu săî joace într-un campionat mai puternic.

Dan Petrescu îl vrea. În ceea ce privește CFR, el va avea un mediu propice pentru viitorul lui. Dan Petrescu introduce în teren jucători U21!”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

Neluțu Varga, acționarul de la CFR Cluj, recunoaște că gruparea din Gruia este extrem de aproape de materializarea transferului lui Louis Munteanu.

„Sunt cam 60% șanse să se facă transferul. Mai trebuie să rezolvăm cu jucătorul, să vedem salariul, durata contractului. Cu Fiorentina ne-am înțeles, în principiu. Noi vrem doi atacanți, unul dintre ei este Louis Munteanu. Celălalt e un jucător din Europa, de calitate, așa cum își dorește Dan Petrescu!”, a declarat Nelu Varga pentru GSP.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed