Aroganţa lui Ion Țiriac! Suma uriaşă cheltuită de magnat. Bestia pe care tocmai a achiziţionat-o

Ion Țiriac și-a mărit colecția de mașini! Magnatul și-a achiziționat încă o piesă formidabilă – Ferrari 812 Competizione Aperta, pe care urmează să o prezinte în curând. Prețul noii achiziții s-a ridicat la 2.000.000 euro.

Autoturismul face parte dintr-o colecție rară și a fost produs într-un număr extrem de limitat. Chiar și așa, acest aspect nu a reprezentat un impediment pentru Țiriac, fostul tenismen reușind să obțină bijuteria cu ușurință.

Aroganţa lui Ion Țiriac!

Bolidul are un motor V12, de 6.5 litri, care dezvoltă nu mai puțin de 830 de cai putere și reușește să atingă viteza de 100 km/h în doar 2.9 secunde.

Noua mașină decapotabilă a magnatului poate atinge viteza maximă de 340 km/h.

De asemenea, la finalul anului trecut, Ion Țiriac a mai reușit să intre în posesia unei mașini Mercedes AMG Project One. Lista lui de dorințe nu se oprește aici, omul de afaceri sorindu-și alte două autoturisme de lux.

„Acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept a ajuns astă-noapte, acel Mercedes de curse, Project One. Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen, dar îl avem şi este în colecţie.

Sunt două maşini pe care le vreau şi nu le am. Una este Mercedes S din 1953 şi Aston Martin DB5 a lui James Bond!”, a spus Ion Țiriac, la acel moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed