Marius Şumudică râde de Neil Lennon! Cine face transferurile, de fapt, la Rapid. Nord-irlandezul, făcut praf în direct

Rapid a reușit doar un egal în primul meci din acest sezon, iar acest lucru l-a făcut pe Marius Şumudică să-l ironizeze pe Neil Lennon. Tehnicianul român râde te transferurile făcute în Giulești.

După ce Sebastian Colţescu a anulat cu VAR golul de 2-1 al celor de la UTA Arad, partida cu Rapid s-a terminat cu scorul de 1-1.

Marius Şumudică râde de Neil Lennon!

Lucru care îl face pe Marius Șumudică să râdă de treaba pe care Neil Lennon o face la Rapid, anume tramsferurile. Tehnicianul nu e sigur cine se ocupă de acest lucru, antrenorul nord-irlandez sau Daniel Sandu.

Mai mult de atât, Șumi este convins că Lennon nu va sta mult în Giulești.

„Ca antrenor, îţi faci o filozofie şi o strategie în funcţie de jucătorii pe care îi ai la dispoziţie, de modulul pe care-l alegi. Tu trebuie să îl faci în funcţiile de calităţile pe care le au jucătorii tăi.

Nu vii la o echipă să faci nu ştiu câte transferuri. Nu ştiu dacă le face Lennon sau băiatul ăla de 31 de ani (n.r. Daniel Sandu). În momentul în care… tu nu vei fi la nesfârşit, că se va despărţi de domnul Lennon într-un an sau doi.

Tu te încarci cu jucătorii respectivi care sunt aduşi ca tu să formezi un modul de joc făcând aceste transferuri. Eu unde am antrenat în străinătate, în Turcia când m-am dus, am ales modulul în funcţie de jucătorii pe care-i aveam la echipă.

Mă gândeam ce pot să joc. Nu există în bagajul unui antrenor să fii pregătit şi să pregăteşti echipa doar pentru un modul de joc. Trebuie tot timpul să ai soluţia de avarie, să ai planul B”, a declarat Marius Șumudică la Fanatik.

„A venit domnul Lennon cu mentalitatea asta”

„Să ai cel puţin două sisteme pe care să ştii să le interpretezi. În momentul în care vii şi cunoşti un sistem, 3-5-2, dar când echipa adversă rămâne în 10 oameni sau se întâmplă ceva, scoţi un mijlocaş şi bagi un vârf.

Trebuie să fii pregătit tot timpul pentru ceea ce îţi oferă jocul. A venit domnul Lennon cu mentalitatea asta, ăsta e modulul, ăsta îl jucăm, aducem jucători pentru asta, aducem nu ştiu ce…
Ce se întâmplă dacă domnul Lennon pleacă peste 7 etape? Şi vine un alt antrenor care nu vrea să joace modulul ăsta… Cum poţi să joci alt sistem când tu nu mai ai extreme?”, a încheiat tehnicianul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed