Vedeta lui Elias Charalambous rupe tăcerea! Ce a spus după ce Gigi Becali l-a umilit în direct. Mesaj şi pentru propria echipă

Vedeta lui Elias Charalambous rupe tăcerea! S-a aflat ce a spus după ce Gigi Becali l-a umilit în direct. Mesaj şi pentru propria echipă. Latifundiarul din Pipera a făcut praf mai mulţi jucători după egalul cu U Cluj, scor 1-1, din prima etapă de Superliga.

Primul jucător al lui Elias Charalambous făcut praf de Gigi Becali a fost Malcom Edjouma. Mijlocaşul a comis un penalty inexplicabil cu U Cluj şi a jucat foarte prost în repriza secundă.

Vedeta lui Elias Charalambous rupe tăcerea!

Chiar dacă Gigi Becali l-a făcut praf, jucătorul lui Elias Charalambous nu şi-a pierdut capul. A marcat două goluri cu bucătarii de la Virtus. FCSB s-a impus cu 4-0 în returul care a avut loc în Ghencea şi se pregăteşte pentru dubla cu Maccabi Tel Aviv.

Malcom Edjouma, revenit la FCSB în această vară, a marcat două goluri în duelul cu Virtus, la doar câteva zile după ce a comis un penalty în meciul de campionat, cu U Cluj. Mijlocaşul de 27 de ani şi-a recunoscut greşeala şi nu consideră că şi-a luat revanşa prin cele două goluri marcate. Are mare încredere că FCSB poate trece toate tururile preliminare din Champions League.

„Sunt foarte fericit să joc în aceste meciuri. E important să avem încredere în noi. I-am atins în punctul sensibil. Așa am câștigat. Avem lotul format. Au câștigat campionatul sezonul trecut. Putem avansa.

Meci după meci putem să avem și mai multă încredere în noi. (n.r. cum a fost meciul cu ”U”?) Am făcut o greșeală, asta e. Dar acum știu că nu trebuie să mai fac așa ceva. Nu mi-am luat revanșa! Am jucat doar pentru echipă. Am înscris, situațiile astea sunt la tot pasul.

(n.r. ajungeți în grupele UCL?) Totul e posibil. Cred că trebuie să avem aceeași atitudine pentru restul meciurilor.

(n.r. despre Maccabi) E o echipă bună, puternică. Trebuie să fim pregătiți. O să vedem mai mult după weekend”, a declarat Malcom Edjouma, la finalul meciului cu Virtus.

Pentru campioană urmează duelul din etapa a doua de Superliga. FCSB va juca în deplasare, contra nou promovatei, Unirea Slobozia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed