Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Anunţ clar al lui Darius Olaru. Dezvăluirile căpitanului de la FCSB

Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Anunţ clar al lui Darius Olaru. Dezvăluirile căpitanului de la FCSB chiar înaintea returului din primul tur preliminar al Champions League.

Vedeta lui Elias Charalambous a avut un mesaj categoric. Totul chiar înaintea disputei FCSB – Virtus, manşa a doua a primului tur preliminar din Champions League.

Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit!

Băieţii lui Elias Charalambous s-au distrat în deplasare cu Virtus, scor 7-1. Returul din Ghencea reprezintă o simplă formalitate pentru jucătorii campioanei FCSB. Înaintea partidei retur, Darius Olaru a recunoscut că a fost dificil pentru el şi coechipierii săi să îşi analizeze adversarii. Nimeni de la echipă nu se aştepta la un asemenea scor în partida tur.

Chiar dacă jucătorii lui Elias Charalambous au rezolvat calificarea încă din primul meci, Olaru le-a promis fanilor că şi jocul retur va fi tratat serios, conform sport.ro.

„Acum nu cred că mai sunt emoții la meciul cu Virtus. Trebuie să tratăm meciul serios și să-l câștigăm. Aşa mai punem puncte la coeficient și avem nevoie de o victorie. Sincer, nu prea m-am întâlnit cu situații de acest fel. Clar, trebuie să gestionăm bine și să câștigăm returul. Am arătat bine și trebuie să o facem din nou.

Nu ne-am așteptat la diferența de scor din tur. Nu prea am reușit să-i analizăm pentru că n-am găsit meciuri. Pentru ei era primul meci. Nu aveau ritm, clar eram favoriți și am tratat meciul foarte bine.

Meciul din tur a fost foarte bun pentru mine. L-am uitat deja și mă gândesc la victorie. Acum jucăm acasă și toată lumea se așteaptă ca diferența să fie poate mai mare. Clar vom trata meciul serios și vedem ce va fi”, a declarat Darius Olaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed