Cine transmite partida FCSB-Virtus. Fanii echipei lui Elias Charalambous se vor enerva grav. Meciul nu va fi la TV

Cine transmite partida FCSB-Virtus. Fanii echipei lui Elias Charalambous se vor enerva grav. Meciul nu va fi la TV. Decizie absolut uluitoare luată de către deţinătorii de drepturi ai acestui meci.

FCSB-Virtus nu se va vedea la TV. Asta deşi echipa lui Elias Charalambous generează audienţe mari. Este echipa cu cei mai mulţi suporteri din România.

Cine transmite partida FCSB-Virtus

Partida retur din primul tur preliminar al Champions League, FCSB- Virtus va avea loc în această seară, de la ora 20:30. Este transmisă în exclusivitate pe platforma Voyo. Deşi PRO TV are mai multe canale TV, inclusiv Pro Arena, meciul va fi disponibil doar contracost.

În tur, echipa lui Elias Charalambous s-au impus cu un categoric 7-1. Darius Olaru a reușit „hat-trick”-ul, în timp ce Daniel Popa și David Miculescu au semnat câte o „doppietta”. Returul va fi o simplă formalitate pentru campioană care se gândeşte deja la turul 2 preliminar al Champions League.

Acolo, FCSB se va duela cu Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel. Până la returul cu Virtus, campioana din San Marino, care va fi transmis doar pe Voyo, deloc la TV, FCSB va mai avea şi un meci în Superliga, contra nou promovatei Unirea Slobozia.

Gigi Becali a trasat un obiectiv clar campioanei. FCSB trebuie să se califice în acest sezon în grupele Champions League. Tocmai l-a prezentat pe William Baeten, de la FCU Craiova. Foarte aproape de a semna cu campioana este şi Arnold Garita. Asta se va întâmpla doar dacă atacantul nu are probleme de sănătate şi va trece de vizita medicală. Garita a fost dorit de mai mult timp de patronul campioanei, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed