Cum vrea să-şi salveze cariera Simona Halep. Decizie de ultimă oră a româncei. S-a întâmplat după nunta lui Ianis Hagi

Cum vrea să-şi salveze cariera Simona Halep. Decizie de ultimă oră a româncei. S-a întâmplat după nunta lui Ianis Hagi. Fostul lider mondial WTA a avut o revenire ratată în circuit, după ce şi-a dovedit nevinovăţia în cazul de dopaj.

Simona Halep nu renunţă. Încă mai speră să revină în topul mondial. Asta deşi au trecut luni bune după ce a scăpat de suspendare.

Cum vrea să-şi salveze cariera Simona Halep

Simona Halep a luat o hotărâre strategică importantă. E gata să facă orice pentru a reveni în topul WTA. Românca a decis să se pregătească la București, pentru revenirea în elita tenisului.

Revenirea în circuitul WTA a fost una ratată. Din martie şi până acum a jucat doar două partide, ambele pierdute. Dubla câștigătoare de turnee de Mare Șlem nu a primit wildcard la turneele de la Roland Garros și Wimbledon și nici nu a obținut derogare pentru a juca la JO de la Paris.

Cu toate acestea, românca nu a renunțat la visul ei de a reveni în topul WTA. Și-a închiriat vila de la Snagov, pe care o avea împreună cu fostul soț, Toni Iuruc. Hotelul de la mare este scos la vânzare. Fără nicio altă problemă de ordin administrativ, se va concentra strict pe pregătire, scrie Orange Sport.

Nu se știe, încă, momentul în care Simona Halep va reveni pe teren. Fanii români ar putea avea parte de o surpriză. Între 9 și 15 septembrie va avea loc, la București, a doua ediție a turneului Țiriac Foundation Trophy.

Este un turneu de categorie 125 WTA, la fel ca Trophee Clarin. Patronul competiției este Ion Țiriac, mentor al Simonei. Organizatorii întrecerii ar putea să anunțe faptul că Simona Halep este una dintre jucătoarele care vor primi wildcard pe tabloul principal.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed