Elias Charalambous, în alertă! FCSB va avea mari probleme în Champions League. Viitoarea adversară, în mare formă

Elias Charalambous trebuie să își pregătească bine jucătorii pentru meciul din turul 2 preliminar Champions League. Adversara pe care roș-albaștrii o vor întâlnii este o echipă de temut.

FCSB are programat meciul retur din primul tur preliminar, cu Virtus. Pardita ca avea loc marți, 16 iulie, de la ora 20:30, și se va juca pe Stadionul Steaua.

Elias Charalambous, în alertă! FCSB va avea mari probleme în Champions League

După rezultatul de 7-1, din prima manșă, meciul de marți este doar o formalitate pentru jucătorii lui Charalambous și Pintilii. O adevărată adversară va fi Maccabi Tel-Aviv, care s-a impus cu scorul de 2-0 în primul meci din noul sezon.

Maccabi Tel-Aviv este o echipă foarte puternică, iar Elias Charalambous și Mihai Pintilii s-au convins de acest lucru după ce au văzut-o în acțiune în meciul din Supercupa Israelului.

Meci pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0, și în care Zarko Lazetic, tehnicianul echipei din acest sezon, a folosit o formulă de 1 – 4 – 5 – 1.

Golurile au fost marcate de Eran Zahavi, în minutul 14, din pasa lui Gabi Kanichowsky, și Matan Hozez, în minutul 90+4, prin pasa lui Nadav Niddam.

Mihai Stoica: „Trebuie să concretizăm avantajul”

„Aș vrea eu să-l ia ca reper cei de la Maccabi. N-ar mai veni la meci dacă l-ar lua ca reper. Atât pentru noi, cât și pentru ei este cea mai importantă dublă a sezonului.

E altceva când îi vezi direct de acolo față de cum îi vezi pe Wyscout la meciuri amicale. Noi trebuie să concretizăm avantajul pe care ni l-au dat sorții la modul ăsta, că n-au avut meci până acum și au schimbat și antrenorul”, a declarat, potrivit gsp.ro, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed