Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care nu va mai lipsi de la FCSB. Verdictul latifundiarului din Pipera

Patronul campioanei, Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Acesta a decis care va fi jucătorul care nu va mai lipsi de la FCSB. Verdictul latifundiarului din Pipera a fost dezvăluit.

Gigi Becali a fost nevoit să îi găsească un înlocuitor lui Florinel Coman, care a plecat în această vară de la FCSB. Patronul echipei a făcut un anunț în care a recunoscut că a fost cucerit de un jucător.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Florinel Coman s-a despărțit de FCSB, în această vară. Oficialii echipei Al-Gharafa au plătit suma de 5,25 milioane de euro, pentru a-l transfera internaționalul român. Becali a fost impresionat de prestația lui Alexandru Musi și a decis că îi va lua locul lui Coman. Mijlocașul a revenit din împrumutul de la Petrolul și a marcat un gol în duelul cu U Cluj.

„Musi i-a luat locul lui Coman! I-a luat locul lui Coman! Dacă poate cineva să-i ia locul, înseamnă că are valoare, bravo lui! (N.r. Tavi Popescu îi va lua locul?) Să vedem, o să fie concurență mare”, a declarat Becali, conform fanatik.ro.

Becali a fost întrebat și despre următoarele posibile transferuri, după ce a anunțat că își mai dorește un atacant. Acesta nu a vrut să ofere prea multe detalii dar a spus clar că nu-l mai are pe listă pe Louis Munteanu.

„(N.r. Despre Louis Munteanu) Nu, nu e adevărat! Probabil e de la petrecere, de la nunta lui Hagi.

Habar n-am, n-am văzut. Pe cuvânt, nici n-am vorbit. Nu știu nimic, n-am mai vorbit deloc. Am luat atacanți, era prea scump, nu mă mai interesează.

(N.r. Despre Ankeye) Să vedem, azi-mâine, să vedem. Nu are rost să vorbim, când va fi, va fi. (N.r. Nu e nimic clar) Nu!”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed