Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Strategia celor de la FCSB, devoalată. Elias Charalambous trebuie să ştie

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă și a făcut publice noile planuri! Strategia celor de la FCSB a fost dezvăluită. Elias Charalambous trebuie să ştie ce se va întâmpla la echipa pe care o antrenează.

Prestația jucătorilor din atacul FCSB-ului în meciul cu U Cluj, l-a nemulțumit pe Gigi Becali. Acesta a anunțat că va aduce un atacant în perioada următoare. Campionii sezonului trecut de Superliga au obținut o remiză în etapa de debut.

Gigi Becali a dat cărțile pe față!

FCSB a remizat, în Ghencea, scor 1-1, cu Universitatea Cluj, în prima partidă a noului sezon de Superliga.

Latifundiarul din Pipera a susținut că în termen de o lună, la FCSB vor reveni doi jucători importanți, care se vor recupera după accidentările suferite. Este vorba despre Octavian Popescu și Alexandru Pantea, care au fost accidentați și încă sunt în perioada de recuperare.

Patronul celor de la FCSB a spus că odată cu revenirile celor doi, echipa va evolua în primul 11 cu trei jucători care îndeplinesc regula U21 pentru a le crește cota de piață.

”O să vină și Tavi Popescu (n.r. Octavian Popescu). Într-o lună revin amândoi, și el, și Pantea. După o să joc cu trei de U21 (n.r. jucători sub 21 de ani). Vreau să le ridic cota și să câștig campionatul cu trei (n.r. jucători U21) în teren”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Tavi Popescu a bifat 39 de partide în sezonul trecut, în care a înscris 3 goluri și a dat 3 assist-uri. În stagiunea precedentă pentru FCSB, Pantea a jucat 23 de partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed