Lovitură totală pentru Dinamo! Vestea care vine ca un cutremur pentru câini. Rămân fără acţionar

Dinamo rămâne fără acționar! Principalul investitor al echipei din Ștefan cel Mare, care deține 41% din acțiunile clubului, a anunțat că va face un pas în spate și nu va mai ajuta financiar.

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al societății Red&White, a anunțat că nu mai poate investi la Dinamo.

Lovitură totală pentru Dinamo!

În schimb, potrivit prosport.ro, Renovatio ar fi grupul care va prelua partea de acțiuni a lui Eugen Voicu. Renovativo a preluat deja 21% din acțiunile clbului, prin RNV Sport, în toamna anului trecut.

Eugen Voicu va face un pas în spate la Dinamo, anunțând că a ajutat atât cât a putut. Acesta va face loc, în conducerea echipei, unui alt om de afaceri. Voicu a transmis că își va păstra un anumit procent din acțiunile pe care le deține deja la Dinamo.

„Cât am putut să contribui, am făcut-o. Am ajuns într-o situație în care consider că este mai bine să fac acest pas. Mi-am făcut datoria când a fost mai mare nevoie, iar acum consider că există acționari puternici, destul de retrași, serioși, care nu caută publicitate și pot duce mai departe această structură pe care am realizat-o din februarie 2023. Pentru că există această structură!

Lucrurile sunt așezate pe un făgaș. Direcția pe care am setat-o e bună, Dinamo e pe un drum corect, tot ce mai trebuie este… timp, care este comprimat. Timp și puțină răbdare. Dacă vrei să construiești un club trebuie să ai un schelet, care atunci când am preluat, nu era. Când am venit totul atârna de o fărâmă de ață. O să-mi păstrez un anumit procent, da. Va exista, cel mai probabil, cât de curând, o schimbare în Registrul Comerțului”, a declarat Eugen Voicu, conform sursei menționate.

Din 41% din acțiunile lui Eugen Voicu de la Dinamo, 8% sunt pe numele companiei Red&White, care, în iarna lui 2023, a preluat Dinamo de la firma lui Dorin Șerdean.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed