Dan Petrescu s-a dezlănţuit! Ce a spus după primul meci din noul sezon de Superliga. Ordin pentru patronul Neluţu Varga

Dan Petrescu, încântat de prestațiile jucătorului care a avut un conflict cu Adrian Mutu în sezonul precedent. Mijlocașul grec a avut un parcurs excelent în primul meci al echipei din acest nou sezon competițional.

CFR Cluj s-a impus, duminică, cu scorul de 3-2 în fața jucătorilor dinamoviști, iar Dan Petrescu a fost foarte impresionat de prestațiile lui Tachtsidis.

Dan Petrescu s-a dezlănţuit!

Dacă în sezonul trecut, mijlocașul a avut un conflict cu Adrian Mutu, Dan Petrescu este clar impresonat de ceea ce poate acesta, iar la finalul meiului cu Dinamo, a declarat că Tachtsidis este un jucător de bază în lotul pe care îl conduce.

„Tachtsidis se antrenează tot timpul. E primul la toate antrenamentele, aleargă și joacă pentru echipă. Nu există jucător în România care să aibă ultima pasă și finalizare ca el. E important pentru noi, pentru CFR Cluj.

Înainte de meci am spus că Dinamo are o echipă care arată bine. Am spus că eu nu sunt mulțumit de ce am văzut până acum la echipă. Avem jucători care au venit târziu care au intrat în repriza a doua și s-a văzut.

Toți cei care au intrat pe parcurs nu au făcut nicio pregătire cu mine. E clar că avem mult de muncă. 2-0 am zis mereu că e un scor periculos. Am vorbit și la pauză și am zis că e bine că am făcut 1-2 repede”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului de duminică seara.

Ordin pentru patronul Neluţu Varga

„Am avut șanse mari să câștigăm pentru că moralul nostru a fost foarte bun. Știam că cei de la Dinamo vor ceda teren și că se vor apăra. Am avut ocazii multe, dar și ei puteau să dea gol pe contraatac.

Am riscat și am reușit. Am avut jucători de calitate care au făcut diferența. Sunt mulțumit de victorie, dar nu sunt mulțumit că am luat două goluri acasă. Mi se pare că ceva nu a mers bine.

Ne mai trebuie 2-3 jucători neapărat. Jucători la mijloc și mai ales un atacant. Sunt convins că nu vom găsi ceea ce vreau eu. Trebuie să îi aducem liberi”, a mai spus antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed