Elias Charalambous s-a enervat cumplit! Cuvinte dure după primul meci din Superliga. Ce l-a scos din sărite pe antrenorul celor de la FCSB

Elias Charalambous s-a enervat cumplit! Cuvinte dure după primul meci din Superliga. S-a aflat ce l-a scos din sărite pe antrenorul celor de la FCSB. Campioana a început cu stângul noua ediţie de campionat.

Elias Charalambous şi-a ieşit din minţi după 1-1 contra Universității Cluj. asta din cauza întrebărilor la care a fost supus la finalul meciului.

Elias Charalambous s-a enervat cumplit!

Elias Charalambous a preferat să-l lase pe bancă pe Vlad Chiricheș. A mizat pe cuplul de fundași centrali format din Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana. Vlad Chiricheș rămâne momentan cu un singur meci oficial în acest sezon, Supercupa României. Nu a jucat în primul meci din Superliga, din acest sezon.

Întrebat de ce Chiricheș a fost rezervă, Elias Charalambous a spus clar. „Pentru că avem 23-24 de jucători și trebuie să alegem 11 cu care să jucăm”, a a explicat cipriotul care s-a enervat din cauza insistenţelor întrebărilor care i-au fost adresate ostentativ.

A fost întrebat dacă fundaşul este accidentat, moment în care Charalambous s-a aprins. „Dacă ar fi avut ceva, nu ar fi fost pe bancă. Dacă a fost pe bancă, înseamnă că a fost pregătit. Ce vrei mai mult? Am răspuns”, a spus antrenorul campioanei.

Apoi, antrenorul cipriot a fost întrebat de ce a decis să facă din nou schimbări la pauză. „Pentru că noi am decis să facem schimbări. E un meci, avem 5 schimbări, am făcut două la pauză și trei în repriza secundă”, a replicat Charalambous.

La pauza meciului cu U Cluj, au ieșit Daniel Popa și Mihai Lixandru, în locul lor intrând David Miculescu, respectiv Malcom Edjouma. Insistenţa întrebărilor fără sens l-au enervat şi mai mult pe tehnician. „Nu știu ce să-ți zic. Fiecare meci e diferit. Poate vom face 5 schimbări la pauză. Nu știu ce să spun acum, dacă vom face schimbări la pauză la fiecare meci. Ți-am răspuns, depinde de fiecare meci! Nu înțeleg întrebarea și știu ce vrei să-ți spun. Nu pot să spun de acum dacă peste două săptămâni voi face schimbări la pauză.

Spune-mi ce vrei să auzi. Ți-am răspuns, am încercat să-ți spun și mă întrebi același lucru. Vom face schimbări dacă va trebui să facem. Nu știu dacă va fi așa și meciul următor, vom vedea”, a mai spus Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed