Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Jucătorul pe care l-a distrus după egalul cu U Cluj: ‘S-a ascuns de fotbal’ + Declaraţii dure ale patronului de la FCSB

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Jucătorul pe care l-a distrus după egalul cu U Cluj. A spus că trebuie să îl scoată din echipă de la pauză, dar i-a mai dat o şansă. Nu l-a satisfăcut şi a fost schimbat după 60 de minute.

Gigi Becali l-a distrus pe Marius Ştefănescu. A fost extrem de nemulţimit de evoluţia jucătorului la meciul cu U Cluj.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi!

Gigi Becali era la capătul răbdării după meciul cu U Cluj. Campioana FCSB a reuşit doar un egal, scor 1-1, şi a ratat şansa de a începe cu dreptul noul sezon de Superliga. Primul jucător luat în colimator a fost Marius Ştefănescu.

Latifundiarul din Pipera l-a distrus pe jucător în direct la Digi Sport. Becali a vrut să-l laude pe Alexandru Băluţă, dar s-a calmat imediat. „Nu e de la căldură. Căldura e căldură şi fotbalul e fotbal. Eu sunt de vină de toate. Când găsesc unul şi îl laud. L-am făcut vedetă pe Ştefănescu. El nu are nicio vină, eu sunt vinovat.

A fost vedetă. Nu a jucat fotbal, s-a ascuns de fotbal. Să te mişti, să primeşti mingea. Nu s-a arătat să primească mingea. Am zis să nu-l schimb la pauză şi am greşit. Băluţă e foarte valoros, dar nu-l mai laud”, a spus Becali, la finalul meciului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed