Drama uriaşă prin care a trecut Andreea Bălan! A fost la un pas de moarte. Mărturia şocantă a vedetei / Foto

Drama uriaşă prin care a trecut Andreea Bălan! A fost la un pas de moarte. Mărturia şocantă a vedetei care se iubeşte cu Victor Cornea. Cei doi sunt împreună de aproape un an de zile.

Andreea Bălan s-a decis să dea cărţile pe faţă. Iubita jucătorului de tenis Victor Cornea, nu mai poate face copii. Chiar vedeta a vorbit despre cel mai greu moment al vieții sale.

Drama uriaşă prin care a trecut Andreea Bălan!

Andreea Bălan a făcut un stop cardiac la a doua naștere, iar sângele i-a fost contaminat. Din această cauză, vedeta nu poate face copii cu Victor Cornea. Cei doi nu vor putea avea un copil, ca rezultat al relației. Cântăreaţa a vorbit despre cel mai greu moment al vieții sale, nașterea celei de-a doua fetițe.

„Am făcut un stop cardiac atunci, la nașterea Clăriței și după aceea au mai fost într-adevăr, 3 operații pentru că nu mă vindecam. Nu mă vindecam și trebuiau mereu să intervină. De atunci eu nu mai pot să fac copii.

Nu inima a fost problema atunci. Inima nu a avut nicio problemă, ci embolia amniotică, adică lichidul din uter s-a dus în sânge și a contaminat sângele.

Atunci a ajuns la inimă și a provocat oprirea inimii. Mi-am făcut după aceea controale și apare că nu am nimic la inimă. Oricum eu în general cred că totul e de la creier și că noi ne putem vindeca, indiferent de ce boală avem”, a povestit vedeta, în cadrul unui podcast.

Cântăreața a mai povestit și cum s-a decurcat cu cele două fetițe, după ce a divorțat de tatăl lor. A recunoscut că a traversat o perioadă foarte grea, motiv pentru care mama ei s-a mutat cu ea, pentru o ajuta. A avut și o bonă, care nu locuia cu ele, dar venea zilnic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed