Lovitura verii pentru Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League care vine la FCSB. Anunţul oficial a fost făcut

Lovitura verii pentru Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League care vine la FCSB. Anunţul oficial a fost făcut. Campioana s-a întârit de la FCU Craiova, gruparea patronată de către Adrian Mititelu.

Elias Charalambous primeşte un nou jucător extrem de important. Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru belgianul William Baeten.

Lovitura verii pentru Elias Charalambous!

Elias Charalambous urmează să-l aibă la antrenamente pe mijlocaşul belgian William Baeten. Jucătorul a fost transferat definitiv la FCSB, fiind în co-proprietate 50-50 între FCU şi FCSB. Anunţul a fost făcut sâmbătă de către clubul craiovean.

William Baeten a venit la FCU Craiova în anul 2020 şi a contribuit la promovarea echipei în prima ligă în sezonul 2020/2021. În cei 4 ani petrecuţi în Craiova, Baeten a evoluat în 122 de partide oficiale în care a marcat 20 de goluri şi a oferit 10 pase decisive.

„Mulțumim, William Baeten!
William Baeten a fost transferat definitiv la FCSB, fiind în co-proprietate 50-50 între FCU 1948 și FCSB. William Baeten a venit la FCU 1948 în anul 2020 și a contribuit la promovarea echipei în prima ligă în sezonul 2020/2021.
În cei 4 ani petrecuți în Craiova, Baeten a evoluat în 122 de partide oficiale în care a marcat 20 de goluri și a oferit 10 pase decisive. Mulțumim, William Baeten, pentru toate realizările și pentru contribuția ta în cadrul clubului”, a fost anunţul făcut pe facebook de echipa craioveană.

 

Jucătorul belgian în vârstă de 27 de ani evoluează în banda dreaptă. Acolo se va bate pentru un loc de titular cu o altă achiziţie din această vară a echipei campioane. Este vorba despre Marius Ştefănescu. Acesta a venit de la Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed