Gigi Becali a dat lovitura! Contractul semnat sub ochii lui Elias Charalambous. FCSB a trecut la un alt nivel

Patronul campioanei din Superliga, Gigi Becali a dat lovitura! Acesta a semnat un contract de colaborare chiar sub ochii lui Elias Charalambous. FCSB a trecut la un alt nivel datorită acestui parteneriat.

Gigi Becali și marca britanică MG Motor deținută de chinezii de la SAIC au bătut palma pentru un parteneriat. Colaborarea a fost anunțată sâmbătă, 13 iulie, cu puțin timp înaintea debutului roș-albaștrilor în noul sezon de Superliga.

Gigi Becali a dat lovitura!

Patronul de la FCSB a semnat un parteneriat cu MG Motor, o celebră marcă de automobile britanică. Echipe precum Bayer Leverkusen, din Germania, Arsenal Londra, din Anglia, și Olympique Lyon, din Franța, sunt cluburi legendare care se află în portofoliul noului partener al lui Becali.

În prezent, compania este deținută de grupul chinez SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation). Pe piața din România a intrat abia în finalul anului trecut, prin intermediul dealerului Quantum Auto Max.

Extinderea fost posibilă cu ajutorul lui Dan Chitaru, CEO-ul Quantum Auto Max, care controlează și Kia Romauto, importatorul Kia din România.

La conferința de presă care a anunțat colaborarea, și-au făcut apariția antrenorul Elias Charalambous și managerul general Mihai Stoica.

CEO-ul Dan Chitaru a primit un tricou al căpitanului Darius Olaru.
În cadrul conferinței de presă, președintele celor de la FCSB, Mihai Stoica a fost întrebat de reporteri și despre situația celor de la FCSB în cupele europene. Managerul general a transmis: Vom fi în Champions League”, a declarat scurt MM Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed