Elias Charalambous îl contrează pe Gică Hagi! Jucătorul din cauza căruia au intrat în conflict. Scandalul a devenit public

Antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous îl contrează pe Gică Hagi! Cei doi au intrat în conflict din cauza unui jucător. Scandalul produs a devenit public. antrenorul cipriot a răbufnit înaintea meciului.

Elias Charalambous și Gică Hagi au intrat în conflict din cauza unui jucător. Cel din urmă judecă modul în care cei de la FCSB l-au utilizat pe fotbalist și spune că postul pe care a jucat nu era cel obișnuit.

Elias Charalambous îl contrează pe Gică Hagi!

Eduard Radaslavescu a fost cedat gratis de FCSB la Farul Constanța, la numai doi ani distanță după ce roș-albaștri îl cumpăraseră chiar de la aceeași echipă. Becali a plătit în schimbul jucătorului suma de 850.000 de euro.

Prezent la conferința de presă dinaintea partidei cu Unirea Slobozia, Gică Hagi i-a criticat pe cei de la FCSB din cauza modului în care l-au folosit în teren pe Radaslavescu.

”La FCSB nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi”, declara Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Ce a spus antrenorul celor de la FCSB?

Charalambous a susținut o conferință de presă înaintea debutului în Superliga. FCSB va juca împotriva celor de la U Cluj, sâmbătă, 13 iulie de la ora 22:00.

Cipriot a fost întrebat printre altele și despre afirmațiile făcute de Gică Hagi cu privire la jucătorul care a fost în lotul campioanei FCSB în ultimele două sezoane.

”A avut multe şanse! A jucat mult! Bine, nu a fost titular în multe meciuri, dar a avut şanse aici Radaslavescu. Oricine poate avea opinii. Noi vedem meciul în felul nostru, alţi antrenor văd în felul lor. Eu nu judec pe nimeni. Respect toate opiniile.
Nu vreau să discut despre astfel de lucruri, sunt aici să vorbesc despre fotbal şi despre echipa mea. Nu îi voi judeca niciodată pe ceilalţi antrenori în legătură cu postul în care pun anumiţi jucători… în special pe Gică Hagi, o legendă a fotbalului din România. Nu sunt omul potrivit să judec un astfel de om. Este o legendă, îl respect.

Avem mulţi jucători. În loc să rămână aici şi să nu joace multe minute, a fost mai bine pentru el să meargă la un club la care să joace mai mult. Îi doresc tot binele şi să joace mai multe minute”, a declarat Elias Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed