Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutările de Champions League de la FCSB. Antrenorul cipriot a spus clar

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutările de Champions League de la FCSB. Antrenorul cipriot a spus clar. Cipriotul a vorbit despre cei doi jucători pe care latifundiarul din Pipera vrea să îi aducă la echipa campioană.

Elias Charalambous a vorbit despre William Baeten şi Florin Tănase. Sunt principalele două ţine ale lui Gigi Becali în perioada de mercato a ţării.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Elias Charalambous a spus clar. Nu ştie nimic despre negocierile purtate de către patronul său cu Adrian Mititelu. „Nu am nici o informație despre Baeten, nu mi-a spus nimeni nimic. Toți jucătorii buni sunt bine primiți aici, însă nu eu decid. Patronul și Meme Stoica sunt cei care se ocupă de semnarea jucătorilor. La fel și în cazul lui Florin Tănase.

Nu semnez eu cu jucătorii, eu doar îi antrenez. În acest moment, avem o echipă foarte bună. Cred că suntem la capacitate maximă, însă dacă se ivește ceva, dacă putem spori calitatea din angrenaj, de ce nu?”, a spus antrenorul campioanei.

Elias Charalambous, antrenorul campioanei din Superliga i-a felicitat pe cei de la Corvinul pentru victoria uriaşă din Europa League. „În primul rând, vreau să îi felicit pe cei de la Corvinul pentru rezultatul de ieri, a fost o victorie uriașă. Suntem cu toții bucuroși pentru astfel de victorii, arată la ce nivel este fotbalul din România.

Începem noul sezon. Mâine va fi prima partidă și vrem să începem în cel mai bun mod, fiind extrem de important să obținem victoria, însă am avut întotdeauna probleme cu U Cluj.

Jucătorii sunt motivați și vor da totul pentru a obține cele trei puncte. Trebuie să ne adaptăm în orice fel de situație, inclusiv la vreme. Mă aștept să fie extrem de cald, însă nu căutăm scuze. Nu contează cum va fi vremea, gazonul sau mingea. Vrem să ne facem jocul, este singurul lucru asupra căruia ne concentrăm”, a mai spus A1 de la FCSB”, a spus Elias Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed