Fosta noră a lui Ion Ţiriac, de nerecunoscut! Ce a putut să facă vedeta. Imagini incendiare cu femeia care l-a făcut bunic pe magnat / Foto

Fosta noră a lui Ion Ţiriac, de nerecunoscut! S-a aflat ce a putut să facă vedeta. Imagini incendiare cu femeia care l-a făcut bunic pe magnat. Nimeni nu se aştepta la o asemenea schimbare radicală.

Fosta noră a lui Ion Ţiriac a făcut o schimbare incendiară. Şi-a schimbat look-ul, iar fanii au reacţionat imediat.

Fosta noră a lui Ion Ţiriac, de nerecunoscut!

Ileana Lazariuc şi-a surprins fanii de pe Instagram. Ultimele fotografii pe care le-a postat i-au lăsat mască pe urmăritorii viruali. Fosta soţie a lui Alexandru Ion Ţiriac s-a tuns mai scurt şi şi-a schimbat culoarea părului. Femeia care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac nu mai este brunetă. Zecile de mii de fani nu s-au mai abţinut şi au reacţionat imediat.

Nu este prima schimbare radicală făcută de vedetă. Fostul fotomodel s-a mutat definitiv din ţară. A ales să locuiască, alături de fiii ei, în Dubai. Vedeta are doi copii cu fiul magnatului, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. A divorţat de fiul miliardarului român în mare secret, în 2017. Căsnicia lor a durat 8 ani.

„Eşti superbă!„, „Cea mai frumoasă„, „Superb noul look„, „Nu eşti deloc schimbată. Au trecut anii, dar tu eşti la fel ca acum 17 ani la filmări”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ileana, pe Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

Şi fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Ţiriac, a reacţionat la imaginile postate de Ileana Lazariuc. A postat mai multe emoji prin care a dat de înţeles că îi place ceea ce a văzut. Magnatul este cel mai bogat român, conform presei de specialitate. Averea acestuia se învârte în jurul sumei de două miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed