Lovitură totală pentru Dan Şucu! Tricolorul care l-a refuzat pe şeful de la Rapid. Nici nu se gândește la o revenire în Superliga

Lovitură totală pentru Dan Şucu. Încă un tricolor a refuzat ofera făcută de şeful celor de la Rapid. Adrian Rus nu dorește deocamdată să joace în Superliga.

Omul de afaceri anunța după meciurile jucate de naționala României la EURO 2024 că a fi interesat să-l transfere și pe Florin Niță. Portarul își dorește însă un angajament în străinătate. 

Dan Şucu refuzat de încă un tricolor

Dan Şucu a pus ochii pe Adrian Rus, dar fotbalistul l-a refuzat indirect. Fundașul central a fost împrumutat de Pisa la Pafos, iar acum a revenit la clubul său.

Rus a declarat de curând că nu se gândește deocamdată să joace în România. Fotbalistul și-a petrecut cea mai mare parte în Ungaria. Singurul club din Superliga pentru care a jucat a fost Sepsi, în sezonul 2018/2019, împrumutat de Puskas AFC.

„Nu vreau să mă întorc deocamdată în țară. Aș mai vrea să stau în străinătate. Sunt în vacanță acum, mă voi întoarce la Pisa momentan, ei și-ar dori să rămân acolo, dar ezit. Voi vedea! Depinde și de ce oferte vor mai veni”, a declarat Rus, conform Golazo.

Internaționalul român mai are contract cu Pisa până în vara anului viitor. În acest moment, cota sa de piață este de 700.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed