Gică Hagi pregăteşte bomba verii! Cum vrea să îi ia faţa lui Gigi Becali. Ar fi lovitura momentului în Superliga

Gică Hagi pregăteşte bomba verii! S-a aflat cum vrea să îi ia faţa lui Gigi Becali. Ar fi lovitura momentului în Superliga. Antrenorul celor de la Farul a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre un tricolor.

Gică Hagi nu l-a uitat pe Denis Alibec. A făcut anunţul momentului despre vedeta echipei naţionale.

Gică Hagi pregăteşte bomba verii!

Gică Hagi a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre viitorul lui Denis Alibec. Antrenorul celor de la Farul a dat de înţeles că Gigi Becali nu trebuie să spere că îl mai poate lua la FCSB.

Hagi spune că fotbalistul așteaptă încă o ofertă din străinătate. Dacă nu va reuși să își găsească un angajament se va întoarce în Superliga, la Farul Constanța. „Trebuie să-l întrebați pe Denis (n.r. Alibec) dacă vrea să revină, e decizia lui. Eu nu vreau să intru în aceste lucruri, chiar dacă e clar că el e binevenit oricând acasă.

E casa lui, știe și el. Depinde de el, de cum vede lucrurile și de oportunitățile pe care le are. Atunci, indiferent de orice, el poate veni acasă oricând. Am înțeles că prioritatea lui este să găsească ceva afară. Dacă nu va reuși, vine la noi”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Denis Alibec a făcut parte din lotul pe care selecționerul Edi Iordănescu l-a deplasat la turneul final din Germania. La sosirea în țară, Denis Alibec a anunțat că vrea să se odihnească și că și-ar dori să joace în străinătate.

„Încă nu am vorbit cu nici o echipă, sincer să vă zic. Vreau să stau un pic acasă acum, după EURO, să mă liniștesc un pic și să mă relaxez.

Aș vrea să continui să evoluez în străinătate. Am și eu o vârstă și vreau să mă realizez, dar dacă m-aș întoarce în țară, aș juca doar la Farul. Am mai spus asta”, este declarația făcută de Denis Alibec, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed