Real Madrid a făcut totul public. Dezvăluirea momentului despre Kylian Mbappe + Când are loc prezentarea oficială

Real Madrid a anunțat public transferul lui Kylian Mbappe. După ce Franța a pierdut în fața Spaniei, scor 1-2, la EURO 2024, clubul a emis un comunicat în care a anunțat când va fi prezentat starul francez.

Până atunci s-a aflat ce număr va purta Mbappe la noua sa echipă. Tricoul a fost lăsa liber în ultimul sezon după plecarea lui Karim Benzema în Arabia Saudită.

 Ce număr va purta Kylian Mbappe

Campionul mondial cu Franța în 2018 va fi prezentat oficial, cu mare fast pe 16 iulie. Până atunci, spaniolii au anunțat numărul care îl va purta pe tricoul.

Kylian Mbappe va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid, potrivit unei postări de pe rețelele de socializare, preluată și de Fabrizio Romano. Inițial în presă s-a spus că francezul dorea numărul 10 de la Luka Modric, dar celebrul jurnalist susține că acest lucru nu este adevărat.

„Kylian Mbappe va purta numărul 9, așa cum era de așteptat. Mbappe nu a cerut niciodată tricoul cu numărul 10, din respect pentru Luka Modric.

Real Madrid a confirmat și că Fede Valverde va deveni noul număr 8, după retragerea lui Toni Kroos”, a fost mesajul transmis de Fabrizio Romano, pe rețelele de socializare.

Florentino Perez îl vrea pe Leny Yoro

Florentino Perez este dispus dă dea 35 de milioane de euro pentru Leny Yoro. Real Madrid a fi început deja negocierile cu Lille. Francezii doresc însă aproape 50 de milioane de euro pentru fotbalist, sumă pe care Perez nu este dispus să o plătească.

Leny Yoro are o cotă de piață de 50 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed