Edi Iordănescu, atacat! Jucătorul lui Dan Şucu nu s-a mai abţinut. Reproșuri fără menajamente la adresa selecţionerului

Edi Iordănescu a fost atacat de un jucător de la Rapid. Cristi Manea l-a înțepat pe selecționer fiind nemulțumit pentru că nu a fost convocat la EURO 2024. Asta după ce a jucat în preliminarii.

Manea a plecat de la CFR Cluj din postura de jucător liber și a semnat cu giuleștenii un contract valabil până în 2027.

Selecționerul, atacat de Cristi Manea

Cristi Manea a fost prezentat azi de Rapid în cardul unei conferințe de presă unde au fost prezenți toți fotbaliștii care au fost transferați în această vară. Cu această ocazie, fostul jucător al celor de la CFR Cluj l-a înțepat pe Edi Iordănescu. A fost deranjat pentru că nu a făcut parte din lotul României pentru EURO 2024, deși jucase în patru meciuri din preliminarii.

Cristi Manea i-a atacat dur și pe ardeleni pentru că în lunile aprilie și mai a jucat foarte puțin, astfel nu a mai intrat în vederile lui Iordănescu.

„Nu am mers la EURO şi e normal că m-a afectat puţin. Dar m-am bucurat pentru colegi că au făcut o figură frumoasă în Germania. Lucrul acesta mă motivează mult mai mult ca să arăt ce pot şi să demonstrez tuturor că poate au greşit. Eu sper că evoluțiile de la Rapid mă vor readuce la naţională. Asta este obiectivul”, a declarat Cristi Manea, în cadrul unei conferințe de presă.

Edi Iordănescu: „Cristi Manea din păcate nu este cu noi. Știți ce situație a avut la club”

După ce a stabilit lotul pentru turneul final, Edi Iordănescu a vorbit despre jucătorul giuleștenilor.

” Sunt și câțiva băieți cu probleme la cluburi, pe care eu i-aș fi dorit aici, alături de noi. Jucători față de care am respect și atașament. Jucători care reprezină importanță pentru echipa națională. Aici mă refer la Tănase, care din păcate în ultimele 5-6 jocuri la echipa de club nu a mai fost implicat.

Mă gândesc la Cristi Manea, care din păcate nu este cu noi. Ne-a ajutat, a avut aportul lui. Dar știți ce situație a avut la club, cu foarte multe meciuri fără să joace. Mă gândesc la Andrei Radu, cu care am început campania și care din păcate a făcut câteva alegeri mai puțin inspirate și nu a mai jucat de foarte mult timp. Din păcate, ei nu sunt alături de noi, mi-aș fi dorit să fie la capacitate maximă, să fie sănătoși, să joace și să contăm și pe ei”, a declarat Edi Iordănescu, în mai, potrivit FRF TV.

Fostul campion a fost prezent pe teren în meciurile din preliminariile EURO 2024: România – Belarus 2-1, Kosovo – România 0-0, Elveția – România 2-2 și România – Israel 1-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed