Leo Messi face senzaţie! Argentina, la un meci distanță de a rescrie istoria. Campionul mondial continuă să bată recorduri

Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024, după ce s-a impus categoric în fața Canadei, scor final 2-0, la East Rutherford (New Jersey), sub privirile a 80.000 de spectatori! Campioana mondială en-titre a deschis scorul în minutul 23, în urma execuției lui Julian Alvarez.

La scurt timp după ce gruparea a revenit de la vestiare, starul argentinian Leo Messi a majorat scorul. A înscris în poarta rivalei în minutul 51 și a dus-o pe Argentina în finală.

Argentina, la un meci distanță de a rescrie istoria!

Golul înscris de către Messi în repriza secundă, a fost al 14-lea înregistrat de către argentinian, în cadrul a şase ediţii de Copa America (2007, 2015, 2016, 2019, 2021, 2024).

În continuare, argentinienii se vor lupta pentru marele trofeu, duminică seară, contra câștigătoarei din cea de-a doua semifinală, Columbia-Uruguay.

Dacă va reuși să se impună în finală, formația lui Lionel Messi va înregistra o triplă istorică. Argentina ar putea bifa câștigarea a două ediții consecutive ale Copei America (2021, 2024), dar și Cupa Mondială din 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed